Skip to main content

Cursuri

Categorie:

Bilanț de mobilități individuale ERASMUS+

Pe parcursul anului școlar 2022-2023, Liceul Teoretic “Aurel Lazăr” a desfășurat activitățile anului I al Acreditării Erasmus+ din cadrul proiectului “Pentru o școală prietnenoasă, digitală și verde”, finanțat de Comisia Europeană, prin ANPCDEFP.
Categorie:

CURS DE FORMARE – ”ICT Tools for a creative and collaborative classroom”, Tenerife (Spania)

În perioada 7-12 august, trei cadre didactice de la Liceul Teoretic “Aurel Lazăr” – prof. Nicoleta Elena Blaj, prof. Carmen Camelia Bubela și prof. ing. Viorel Muscaș au participat la cursul „ICT Tools for a Creative and Collaborative Classroom”.
Categorie:

CURS DE FORMARE – ”Les Civilisations Francophone: Approches plurielles, interculturel, langue, culture et visions de l’autre en classe de francais”, Nisa (Franța)

În perioada 2-9 iulie 2023, doamnele profesoare Tabita Fărcaș și Laura Lup au participat la cursul de formare Erasmus+ ,,Les civilisations francophones: approches plurielles, interculturel, langue, culture et visions de l’autre en classe de français” organizat la Université d’été din Nice – Franța.
Categorie:

CURS DE FORMARE – ”Conflict management, emotional intelligence and bullying prevention”, Barcelona (Spania)

În perioada 15-20 mai 2023 dna prof. ELENA LUCA a participat la Barcelona la cursul Erasmus+ Conflict management, emotional intelligence and bullying prevention. Cursul a fost susținut de formatoarea Sonia Sola Gil, la instituția Europass Teachers Academy din Barcelona. Dna prof. Emilia Negru a participat la cursul Conflict Management, Emotional Inteligence and Bullying Prevention în perioada 19-23 iunie 2023. Cursul a fost susținut de doamna Maria Del Monte de la centrul Europass Teacher Academy – Barcelona (Spania), profesor specializat în psihologie și neuropsihologie, pedagogie, instructor mindfulness și terapeut muzical.
Categorie:

CURS DE FORMARE – ”Abilități soft pentru profesori puternici”, Florența (Italia)

În săptămâna 3-9 aprilie 2023, Trif Olga Valentina, profesor de geografie și Manea Adina Valentina, psiholog la Liceul Teoretic ”Aurel Lazăr” din Oradea au participat la un curs de formare Erasmus+. Cursul s-a desfășurat la sediul instituției organizatoare Teacher’s Academy, Palazzo Galletti, din centrul orașului Florența și se focalizează pe consolidarea abilităților interpersonale și pedagogice ale profesorului, (creativitate, gândire critică, comunicare, relatare și colaborare) și oferă posibiltatea de a găsi modalități de a transfera aceste abilități elevilor pentru a le stimula inițiativa și interesul pentru învățare și pentru a îmbunătăți rezultatele învățării.